• Food & Drinks

Van de tuin naar het bord – Conferentie en maaltijd

De plaats van groenten op ons bord is in de loop der tijd sterk veranderd. Bij onze verre aristocratische voorouders waren ze nauwelijks aanwezig op tafel, met uitzondering van enkele luxe producten zoals asperges en artisjokken, maar sindsdien zijn ze al heel lang een belangrijk onderdeel van de volkskeuken. In de afgelopen eeuw hebben groenten een opmerkelijke opleving gekend. Voeding, tuinbouw, koken en handel hebben er allemaal toe bijgedragen dat groenten een prominentere plaats op ons bord hebben gekregen.

Meer informatie

All presented by our historian Pierre Leclercq and prepared by our chef Alain Crudenaire.

**** Menu ****

Gazpacho.

Asperges op Vlaamse wijze.

Groentemix, eendenborst, op Versailles-wijze.

Aardbeiensoep.

Prijs

  • Lezing en maaltijd (soep-voorgerecht-hoofdgerecht-dessert, exclusief drankjes): € 45.
  • Drankjes per glas of fles ter plaatse.
  • Reserveren

Meer info

  • Datum:22/05/2025 au 22/05/2025
  • Uur:19:00 - 22:00
  • Prijs:45 euros
  • Ruimte:Caves