Informatiecentrum

  • Informatiecentrum

    Het informatiecentrum in de Sint-Gorikshallen vervult verschillende functies.  Het is het fysieke informatiepunt voor al onze activiteiten en is een referentiepunt voor alle vragen over de architectuur, het erfgoed en de geschiedenis van Brussel met dank aan onze boeken en brochures. Het biedt gratis rondleidingen op en rond het Sint-Goriksplein, die schatkamer van het Brussels stedelijk erfgoed, van waaruit u het laatste overblijfsel van de Zenne in open lucht kunt bewonderen.

Ontdek de Hallen

  • Het informatiecentrum in de Sint-Gorikshallen vervult verschillende functies.  Het is het fysieke informatiepunt voor al onze activiteiten en is een referentiepunt voor alle vragen over de architectuur, het erfgoed en de geschiedenis van Brussel met dank aan onze boeken en brochures. Het biedt gratis rondleidingen op en rond het Sint-Goriksplein, die schatkamer van het Brussels stedelijk erfgoed, van waaruit u het laatste overblijfsel van de Zenne in open lucht kunt bewonderen.

  • In de bar van de Hallen beleeft u de Brusselse gezelligheid zoals nergens anders. U kunt bieren proeven gebrouwen in onze microbrouwerij en in onze eigen kelders, onze lokale lekkernijen proeven tijdens het weekend en genieten van gratis wifi.

Ontvang onze nieuwsbrief