Culturele programmatie

 • Tentoonstellingen

  De Hallen organiseren het hele jaar door tentoonstellingen. Met de nadruk op het culturele erfgoed van Brussel willen zij de aandacht vestigen op het unieke karakter van de hoofdstad. Met 5 tentoonstellingsruimten, verdeeld over 3 verdiepingen, bieden de Hallen zowel het publiek als culturele en artistieke spelers een unieke plaats voor ontdekking, expressie en uitwisseling.

 • Optredens

  inhoud: Hun unieke en complementaire ruimtes maken van de Hallen de ideale plaats voor een grote diversiteit aan optredens en artistieke expressie. Dans, podiumkunsten, audiovisuele performances en projecties creëren een dynamiek met de tentoonstellingen en gaan de dialoog aan met de architectuur van het gebouw.

 • Muziek

  Gelegen in het centrum van Brussel, in een levendige wijk, zijn de Hallen een van de meest gegeerde plaatsen voor de lokale muziekscene. Met een eclectisch programma dat de generaties overstijgt bieden zij het hele jaar door elke vrijdag en zaterdag concerten en andere muzikale optredens (djset) aan.

 • Lab / Residenties

  De Hallen willen een plaats zijn van ontdekking, experimentatie en creatie. Daarom kunnen onze ruimten ter beschikking worden gesteld voor het creëren van nieuwe projecten van allerhande disciplines.

  Workshops

  In de ruimtes van de Hallen kunnen tal van verschillende workshops voor jong en oud worden georganiseerd.

Ontdek de Hallen

 • Het informatiecentrum in de Sint-Gorikshallen vervult verschillende functies.  Het is het fysieke informatiepunt voor al onze activiteiten en is een referentiepunt voor alle vragen over de architectuur, het erfgoed en de geschiedenis van Brussel met dank aan onze boeken en brochures. Het biedt gratis rondleidingen op en rond het Sint-Goriksplein, die schatkamer van het Brussels stedelijk erfgoed, van waaruit u het laatste overblijfsel van de Zenne in open lucht kunt bewonderen.

 • In de bar van de Hallen beleeft u de Brusselse gezelligheid zoals nergens anders. U kunt bieren proeven gebrouwen in onze microbrouwerij en in onze eigen kelders, onze lokale lekkernijen proeven tijdens het weekend en genieten van gratis wifi.

Ontvang onze nieuwsbrief