• Conference
  • Food & Drinks

“Kip in België” Conferentie en diner

Kip is er in een oneindig aantal formules. Het is de ster van de budgetmenu's en de 'boerderijversie' is een genot voor fijnproevers. Amper een eeuw geleden was het nog een luxegerecht dat alleen welgestelde gezinnen zich regelmatig konden veroorloven. We zullen zien hoe de status van kip radicaal is veranderd in slechts een paar decennia, voordat we genieten van een historisch menu met gevogelte en eieren.

Alles gepresenteerd door onze historicus Pierre Leclercq en samengesteld door onze chef-kok Alain Crudenaire.

Menu ****
Crème van witlof
Eieren op z'n Niçoise
Gevogelte gevuld met Luikse stroop
Pannenkoek ballotine met chocolade fondant hartje
Prijs
Conferentie en maaltijd (soep-voorgerecht-hoofdgerecht-dessert, exclusief drank): €45.

Reservering: https://bit.ly/3Ed1T9U
Drankjes per glas en fles ter plaatse.

Meer info

  • Datum:24/04/2025 au 24/04/2025
  • Uur:19:00 - 22:00
  • Prijs:45 euros
  • Ruimte:Kelders