• Concert/Muziek

Halloween in the Halles

Booh ! Halloween in de Hallen komt eraan. Laat ons niet in de steek bij deze DJ Set, verplichte kostuums en snoep.

Program

  •  BEFORE -  20:00 - 23:00 : Latence
  •  DJ SET - 11PM - 2AM : Uc Beatz

Maak kennis met de dj's

Latence

Ondergewaardeerd maar niet te onderschatten, Pablo maakt al meer dan 20 jaar muziek en produceert onder verschillende aliassen, hij richt zich nu op Latence & Brandom.

Zijn onberispelijke vermogen om het beste uit het verleden en de crème de la crème van de nieuwe cutting edge elektronische muziek te selecteren heeft hem snel doen opvallen in de Brusselse underground scene.

Uc Beatz

In Brussel geboren en gevestigde DJ, producer en labeleigenaar. Door de jaren heen heeft hij naam gemaakt in de House scene met zijn releases op zijn eigen Entrepôt Records, maar ook op zeer gerespecteerde internationale imprints zoals Razor-N-Tape, Classic Music Company, 803 Crystal Grooves, om er een paar te noemen. Vorig jaar verscheen zijn eerste album, dat enorm veel bijval kreeg van het publiek, waardoor de fysieke exemplaren binnen een week waren uitverkocht. Bovendien werd zijn veelgeprezen Untitled Track 10-11 EP voor de tweede keer op rij herdrukt vanwege een overweldigende vraag. UC Beatz toont geen teken van vertraging met nieuwe opwindende releases en optredens gepland voor 2021, als het afsluiten mogelijk is.

__________________

De Sint-Gorikshallen is de beste plek om je nacht door te brengen in hartje Brussel.

GEEN RACISME, GEEN SEKSISME, GEEN LGBTQIA-FOBIE

Meer info

  • Datum:29/10/2022 au 30/10/2022
  • Uur:19:00 - 02:00
  • Prijs:GRATIS ALS ALTIJD