• Concert/Muziek

DNTKNW X CAFÉ DES HALLES – FREE DJ SET

💿Francesco aka DNTKNW is een dj, beatmaker en geluidstechnicus uit Italië die sinds 2010 in Brussel woont. Hij was al vroeg gepassioneerd door muziek en begon zijn eerste platen te draaien in zijn vroege tienerjaren, waarbij hij zich vooral richtte op techno, minimal en techouse. Door naar België te verhuizen kreeg hij toegang tot muziekstijlen en ontdekte hij artiesten die totaal onbekend voor hem waren. Het was toen dat hij diep in de beatmaking en sampling cultuur dook. Sindsdien is zijn grootste passie het kopen van oude vergeten vinyls en ze om te draaien, waardoor een totaal nieuwe en vernieuwde instrumental ontstaat. De laatste tijd heeft hij een nieuw beats project gelanceerd onder de naam DNTKNW (dont know) waarin hij zowel nieuwe oude onuitgebrachte beats als totaal nieuwe prods uitbrengt. Zijn eerste optreden onder deze naam was op 10 december op Radio Bruzz (RE:Fresh programma) als vertegenwoordiger van zijn collectief Bedroom Beats.

De stijlen van zijn producties variëren van meer boom bap en hip-hop gebaseerde beats tot meer elektronische geluiden zoals dubstep, future garage en breaks.
Zijn grootste invloeden komen van artiesten als Flying Lotus, J Dilla, Onra, Burial, Four Tet en vele anderen. Zijn dj sets zijn vaak erg eclectisch en gaan door een groot aantal stijlen van meer chille vibes zoals jazz en soul tot meer funky en dansbare bangers zoals house en hip-hop.

Café des Halles is de beste plek om je nacht door te brengen in het hart van Brussel.
⛔ GEEN RACISME, GEEN SEKSISME, GEEN LGBTQIA-FOBIE

Meer info

  • Datum:15/07/2022 au 16/07/2022
  • Uur:22:00 - 02:00
  • Prijs:Gratis
  • Ruimte:Gelijkvloers