• Conference

Conferentiediner Elegant België op vakantie

Een verhaal verteld door Pierre Leclercq en een maaltijd bedacht door chef-kok Alain Crudenaire.

Hoe kunnen we ons België voorstellen zonder exotische keukens en producten? In onze straten vermengen de oriëntaalse geuren van kebab, pizzeria's en restaurants uit alle hoeken van de wereld zich met die van wafels en speculaas, zozeer zelfs dat we ons de tijd niet meer kunnen herinneren dat deze smaken ons volkomen vreemd waren. En toch is onze kennis van de exotische keuken heel recent. Het is een lange leertijd geweest...

Menu ****

Vier gangen - vier landen

Caldo Tlalpeno soep (Mexico)

Gevulde visballetjes met yoghurt en komkommersaus (Libanon)

Curry van rode eend (Thailand)

Papaja met kruiden (Réunion)

Voor een overzicht van deze lunchconferenties: itv op La Première

Om te reserveren, klik hier: tickets

Meer info

  • Datum:17/10/2024 au 17/10/2024
  • Uur:19:00 - 23:00
  • Prijs:Gratis
  • Soort:45 euro
  • Ruimte:Gelijkvloers

Andere evenementen die u zouden kunnen interesseren