BE.EXEMPLARY – TENTOONSTELLING

TENTOONSTELLING BE.EXEMPLARY – BRUSSELSE VOORBEELDGEBOUWEN 2016

 

Opening: 30 maart 2017

Minister-President Rudi Vervoort en Minister Céline Fremault nodigen u uit op de opening van de tentoonstelling over de laureaten van de projectoproep be.exemplary – Brusselse voorbeeldgebouwen 2017 – op donderdag 30 maart om 17u in de Sint-Gorikshallen, Sint-Goriksplein te Brussel. 

 

Tentoonstelling: 31 maart tot 14 mai 2017

De Brusselse Hoofdstedelijke Regering heeft Brussel Stedelijke Ontwikkeling de organisatie toevertrouwd van een projectenoproep om innoverende en voorbeeldige projecten te belonen, en dit in samenwerking met de Brussel Leefmilieu en de Bouwmeester.

De kwaliteit en het voorbeeldig karakter van de projecten werden beoordeeld door een expertjury op basis van de thema’s architectuur en stedenbouw, sociaal, milieu en kringloopeconomie.

De Brusselse Hoofdstedelijke Regering heeft in december 2016 de 10 laureaten officieel aangeduid.

De tentoonstelling over de laureaten ‘be.exemplary, Brusselse voorbeeldgebouwen 2016’ gaat door in de Sint-Gorikshallen te Brussel van 31 maart tot 14 mei 2017, en wordt geopend op donderdag 30 maart om 17u door Minister-President Rudi Vervoort bevoegd voor Territoriale Ontwikkeling en Minister Céline Fremault bevoegd voor Leefmilieu.

www.beexemplary.brussels